YouTube Hirdetések


A YouTube a világ piacvezető videó megosztója rengeteg látogatót mozgat meg napi szinten. A YouTube-on eltöltött idő alatt a felhasználók sokkal nagyobb koncentrációval vannak jelen, mint sok TV néző, akiknél sokszor csak háttérzajként szól egy műsor.

A YouTube videó hirdetéseivel kiválóan egészíthető ki TV kampánya úgy, hogy ezzel további elérést biztosít a TV által biztosított célközönség célzásánál pontosabb eszközökkel.

A legtöbben a sok felhasználó által gyűlölt, a hirdetők körében népszerű pre-roll, azaz In-Stream formátumot ismerik, ám ezen felül van még egy In-Display nevű formátum is, amely további fontos helyeken biztosít megjelenést videóinknak nem csak a YouTube.com oldalon belül, hanem akár a Google Display Hálózat weboldalain is.

A JabJab Online Marketing a magyar YouTube 2012 tavaszi elindulásának első napján már YouTube videó kampányokat kezelt, azóta is számos videó kampány tervezésében és lebonyolításában vett részt. Elsőként számoltunk be a magyar ügynökségeknek tapasztalatainkról.

Ha Ön is YouTube videó kampányt szeretne indítani, velünk biztosan nem fog csalódni!

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

További tippeket, ötleteket, ismertetőt olvashat kapcsolódó webináriumunk felvételén: