LinkedIn Hirdetések


A LinkedIn-t szokás az üzleti élet Facebook-jának is mondani. B2B kampányoknál kiváló eszközökkel és főleg külföldre kiváló eléréssel rendelkezik.

LinkedIn Hirdetések

Érdekes volna elérni adott típusú cégnél dolgozó felső vezetőket? Vagy adott téma iránt érdeklődő senior embereket?

A LinkedIn-t gyakran illetik azzal a billoggal, hogy az álláskeresők és HR-esek Kánaánja, pedig ez nem így van. Itthon is jelentős számú felhasználóval rendelkezik, külföldön pedig még inkább jelentős elérést tudhat maga mögött.

Megjelenhetünk klasszikus értelemben vett, főleg szöveges hirdetésekkel, amelyekhez egy kisebb kép is tartozik, de lehetőségünk van már az ún. Sponsored Story hirdetésekkel hasonló módon megjelenni, ahogy a Facebook hírfolyamában.

Célozhatunk felhasználókat képzettség, skillek vagy éppen aszerint, hogy melyik cégnél dolgoznak, továbbá célozhatjuk adott LinkedIn csoportok tagjait is.

A LinkedIn hirdetések a többi PPC és performancia rendszerhez képest nem olcsóak. Legalább $2-os CPC-vel kell számolni, azonban tapasztalataink szerint kimondottan erős B2B fókusznál akár az AdWords hirdetéseinél is hatékonyabb lehet. Kombinálva a többi hirdetési rendszer remarketingjével és akár jól célzott Gmail hirdetésekkel, nagyszerű B2B kampányokat futtathatunk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!