Gmail Hirdetések


Hogy mi is az a GMail, azt talán nem kell senkinek sem bemutatni. Na de milyen hirdetéseket is lehet megjeleníteni ezen az oldalon és hogyan?

Nos, célzások terén van bőven lehetőségünk: a levelezések tartalma alapján ügyesen lehet elérni a célközönséget akár teljesítmény alapú kampányokban is.

És hogy hol jelenhetünk meg Gmail hirdetéssel?

Levelezés mellett

Ilyenkor egy kis méretű képpel és egy ún. teaser szöveggel jelenünk meg, amelyre kattintva a felhasználó még nem az általunk hirdetett weboldalra jut, hanem megnyílik neki egy speciális email, amelynek tartalmát mi állíthatjuk össze HTML dokumentumként vagy választhatunk a rendszer által kínált sablonok közül:

  • egy nagy képes hirdetés
  • képes hirdetés promó szöveggel és call-to-action gombbal
  • 6 képes termékbemutató egyedi képekkel, egyedi linkekkel, üdvözlő üzenettel (inkább e-commerce-hez)

Az email a szokásos szöveges és képi elemeken túl tartalmazhat beágyazott YouTube videót, de akár egy kitölthető űrlapot is, így például a lead generáláshoz nem szükséges, hogy a felhasználó meglátogassa weboldalunkat. Kevesebb kattintás, hatékonyabb konverziók!

Promóciók lapon

Amennyiben a felhasználó bekapcsolta a GMail felületén a Promóciók fület, hirdetésünk megjelenhet itt is, mint kiemelt promóció. A megjelenés során az előzőleg leírt teaser szöveg látható a kis kép nélkül, amelyre kattintva ugyanaz az általunk készített email nyílik meg, mint az előző esetben.

Bárhol is jelenik meg Gmail hirdetésünk, fizetni az email megtekintésért kell, vagyis a teaser hirdetésre kattintásért. Minden egyéb művelet (így például a beágyazott videó lejátszása, űrlap kitöltés, weboldalra kattintás) ingyenes.

Gmail App-ban

A hirdetések megjelennek mobilon is a Gmail applikációban, így nem csak a desktop felhasználókat érhetjük el, hanem a mobilosokat is. Ehhez viszont érdemes arra is gondolni, hogy a céloldalunk mobil barát legyen.

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Bővebben a GMail hirdetésekről az alábbi webinárium felvételen ismerhet meg részleteket: